ACTUALITATE 26 iulie 2016

Chestionar online despre Uniunea Europeană cu 200 de premii

de Covasna Media | 601 vizualizări

Primele 200 de persoane care răspund corect la întrebările chestionarului online „Ce ştiţi despre Uniunea Europeană?” câştigă câte un set de materiale promoţionale. Acesta conţine un breloc cu minge antistres, un triplumarker și o husă subacvatică pentru telefonul mobil. Concursul este organizat de Centrul Europe Direct Regiunea Centru. Acesta se găseşte la adresa http://www.quiz.europedirect-adrcentru.ro/.

„Scopul acestui quiz (chestionar) este de a vă testa nivelul de cunoștințe despre UE. Dacă ați răspuns corect la toate întrebările câștigați un set de materiale promoționale! Dacă nu știți sau nu sunteți siguri de răspuns, căutați informațiile și apoi puteți răspunde. Aveți mai multe șanse de a răspunde corect la întrebări. Avem seturi de obiecte pentru cel puțin 200 de respondenți la acest quiz pe teme europene / priorități ale Comisiei Europene”, informează organizatorii.

Concursul este adresat persoanelor fizice cu domiciliul în Regiunea Centru, respectiv în județele Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș și Sibiu. Pot participa și persoane din alte regiuni sau județe ale țării, dar pentru cei ce nu au domiciliul în Regiunea Centru, livrarea obiectelor promoționale câștigate se va face pe cheltuiala celui ce a câștigat, scrie site-ul concursului.

Teme articol: premii chestionar U.E.
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.