ACTUALITATE 3 noiembrie 2015

Cercetaţi pentru tentativă de omor

de Covasna Media | 80 vizualizări

La data de 30 octombrie, în jurul orei 02:00, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată de către medicul de gardă de la secţia U.P.U. a Spitalului din Sfântu Gheorghe, cu privire la faptul că la această unitate s-a prezentat o femeie de 39 de ani care ar fi fost victima unei agresiuni fizice.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au identificat-o pe victimă, iar din primele cercetări au stabilit că în urma unui conflict cu fratele său în vârstă de 34 de ani, ar fi fost lovită de către acesta din urmă cu un corp dur în zona capului.

În urma continuării cercetărilor în cauză s-a stabilit încadrarea juridică a faptei ca fiind tentativă de omor, iar la data de 31 octombrie pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe Lângă Tribunalul Covasna.

***

La data de 31 octombrie, în jurul orei 08:10, Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată cu privire la faptul că vizavi de piscina din oraş a avut loc un conflict între mai multe persoane.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat de 38 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, l-ar fi lovit cu un cuţit în zona abdomenului pe un altul în vârstă de 26 de ani. Între cei doi ar fi izbucnit, se pare, un conflict spontan.

În cauză se fac cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, iar cu privire la făptuitor s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.