ACTUALITATE 13 octombrie 2016

Cercetat pentru nerespectarea hotărârii judecătorești și distrugere după ce a intrat peste bunica sa în casă, deși avea interdicție în acest sens

de Covasna Media | 110 vizualizări

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bixad fac cercetări după ce un bărbat în vârstă de 35 de ani a forțat ușa de acces și a pătruns în locuința bunicii, sale în vârstă de 80 de ani, distrugând sistemul de asigurare al ușii.

În urma verificărilor polițiștii au constatat că pe numele bărbatului, care a locuit împreună cu femeia, Judecătoria Sfântu Gheorghe a emis un ordin de protecție. Această măsură a venit după ce, anterior, acesta a agresat-o fizic pe bătrână. Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu despre faptul că bărbatul a încălcat interdicția impusă de instanță, și anume, aceea de a nu se apropia de imobilul în care locuiește bunica sa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a hotărârii judecătorești și distrugere. De asemenea, acesta este cercetat și în alt dosar penal pentru lovire sau alte violențe, după ce a agresat-o pe femeia de 80 de ani.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.