ACTUALITATE 26 octombrie 2009

Centrul Ecleziastic Nicolae Colan organizează: „Seara filmului documentar”

de Covasna Media | 490 vizualizări
Copiii şi adulţii vor viziona filme documentare cu tematică istorică şi religioasă Centrul Ecleziastic de Documentare Nicolae Colan din Sfântu-Gheorghe va găzdui între 1 noiembrie şi 20 decembrie o seară specială – „Seara filmului documentar”, prin care îşi propune să aducă un aport important la cunoştinţele de istorie şi religie ale copiilor şi adulţilor, într-un mod mai relaxat şi plăcut, şi anume prin vizionarea de filme documentare

Copiii şi adulţii vor viziona filme documentare cu tematică istorică şi religioasă

Centrul Ecleziastic de Documentare Nicolae Colan din Sfântu-Gheorghe va găzdui între 1 noiembrie şi 20 decembrie o seară specială – „Seara filmului documentar”, prin care îşi propune să aducă un aport important la cunoştinţele de istorie şi religie ale copiilor şi adulţilor, într-un mod mai relaxat şi plăcut, şi anume prin vizionarea de filme documentare şi artistice cu tematică istorică şi religioasă. „Încă de la începutul promovării acestui proiect am primit multe semnale pozitive, atât din partea profesorilor şi elevilor cât şi a adulţilor. Sper din tot sufletul ca acest proiect să fie un real succes şi fiecare persoană prezentă în sala de vizionare să se folosească pe deplin de mesajele pozitive transmise de aceste filme”, a precizat liderul de proiect, Monica Blaj.

Acest proiect are drept ţintă pe de o parte adulţii, iar pe de alta elevi de gimnaziu şi de liceu din şcolile şi liceele din Sfântu-Gheorghe. Elevii vor veni la filme pe baza unor programări şi în grupuri organizate, de luni până vineri, în timpul orelor de istorie sau de religie şi vor beneficia astfel de asistenţa de specialitate din partea profesorilor care le vor fi alături. De asemenea, adulţii vor avea ocazia să se bucure de aceste filme deosebite în fiecare miercuri – secţiunea Istorie - şi duminică – secţiunea Religie, începând cu ora 17.

Prin acest proiect, organizatorii oferă astfel şi un material didactic auxiliar pentru profesorii de istorie şi religie.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.