ACTUALITATE 5 octombrie 2018

Cel mai citit site de știri din județul Covasna, în septembrie

de Covasna Media | 614 vizualizări

Informarea rapidă și obiectivă a celor mai importante evenimente din județ ne menține și în septembrie în topul celor mai citite site-uri de știri din județul Covasna. Varianta electronică a ziarului Observatorul de Covasna a înregistrat în ultima lună peste 59.000 de vizitatori unici, în creștere cu 10% față de luna trecută, în timp ce site-urile concurente cu date publice au arătat peste 43.000 ( weradio.ro), respectiv mai bine de 31.000 (hirmondo.ro) de vizitatori unici.

Cele mai citite știri din septembrie au fost cele despre evenimentele rutiere petrecute, din nefericire,  pe raza județului Covasna. Subiectele legate de pesta porcină africană au fost de asemenea urmărite cu interes de cititorii noștri.

De aproape un an, covasnamedia.ro iese lunar lider de trafic în rândul publicațiilor electronice covăsnene cu date publice. În august, varianta online a publicației covasnamedia.ro a avut peste 54.000 de vizitatori unici, iar în iulie, site-ul a adunat peste 65.000 de vizitatori unici.

Cifrele se datorează muncii consecvente și serioase depuse de echipa din spatele publicației, dar mai ales cititorilor care se întorc de fiecare dată la CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna pentru cele mai relevante informații din județul Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.