ACTUALITATE 15 noiembrie 2015

Cei mai buni tineri antreprenori, premiaţi de CCI Covasna

de Agerpres | 129 vizualizări

Cei mai buni tineri antreprenori din judeţul Covasna vor fi premiaţi luna viitoare în cadrul unei gale organizate de Asociaţia Junior Business Club din Sfântu Gheorghe, în parteneriat cu Camera Judeţeană de Comerţ şi Industrie.

„Premiul pentru tineri întreprinzători” reprezintă o recunoaştere oficială a performanţelor antreprenorilor sub 35 de ani, care „au înregistrat succese în activitatea lor economică şi care pot fi consideraţi un exemplu remarcabil pentru noua generaţie”, menţionează conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie, într-un comunicat de presă

Evaluarea concurenţilor se va face pe baza rezultatelor financiare aferente anului fiscal 2014, iar gala de premiere va avea loc pe data de 11 decembrie a.c. Antreprenorii îşi pot depune candidaturile pentru titlul de „Cel mai bun tânăr întreprinzător al anului” până pe data de 4 decembrie a.c.

Luna trecută, Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) a organizat cea de-a XXII-a ediţie a Topului firmelor, în cadrul căreia a premiat aproape 740 de societăţi comerciale.

Preşedintele CCI Covasna, Edler András, a precizat că cifra de afaceri realizată în anul 2014 de firmele intrate în top însumează 3.247 milioane de lei (724 milioane euro) şi reprezintă aproape 63% din cifra de afaceri realizată în judeţ, în creştere cu 1,94% faţă de anul 2013.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.