ACTUALITATE 24 mai 2019

Cea mai frumoasă zonă rezidențială, premiată de autoritățile locale

de Daniela Luca | 525 vizualizări

Înscrierile se pot face până la sfârșitul lunii iunie

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe a anunțat un concurs prin care caută cele mai frumoase zone rezidențiale din oraș. Premiul pentru locul întâi va fi un spațiu de depozitat biciclete în valoare de 14.000 de lei, dar și o placă oficială care va fi montată în zona respectivă pe care va fi specificat că acea zonă rezidențială este cea mai frumoasă din Sfântu Gheorghe.

„Căutăm cea mai frumoasă zonă rezidențială din Sfântu Gheorghe. Au fost cetățeni din oraș care deja ne-au trimis și poze, ceea ce mă bucură foarte mult. Înscrierea se poate face prin trimiterea pe adresa de e-mail a Biroului de Imagine a unui mail până pe 30 iunie, iar marele premiu al campaniei este un spațiu de depozitat biciclete în valoare de 14.000 de lei. Așa că îi invităm pe toți cetățenii să se alăture acestei campanii și să facem din municipiul Sfântu Gheorghe un oraș cât mai frumos”, a declarat joi, 23 mai, în cadrul unei conferințe de presă, primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád.

Astfel, cele mai frumoase zone verzi din zonele rezidențiale vor beneficia de premii oferite de Primăria Sfântu Gheorghe, dar și de alte instituţii publice şi societăţi ale oraşului. În afară de spațiul de depozitat biciclete cu o capacitate de 18 locuri, marele premiu va include și montarea unei plăci în zona rezidențială care va fi declarată drept cea mai frumoasă din Sfântu Gheorghe.

În plus, Grădinăria orașului va oferi participare gratuită la programul Primăriei din 2020 de întreţinere a zonelor verzi, ceea ce înseamnă că produsele solicitate anul viitor nu vor fi plătite, iar astfel vor fi economisiți până la 1.500 de lei.

Participanții vor beneficia, de asemenea, de intrări gratuite la Cinema Arta, Ştrandul Municipal, Şugaş Spa, Parcul de Aventură şi Peretele de escaladă de la Şugaş Băi.

„Înscrierea se poate face indicând numele persoanei / persoanelor care se înscriu și adresa exactă, alături de mai multe fotografii, prin trimitere până pe 30 iunie 2019 la adresa de e-mail sepsiimage@gmail.com. Proprietarii sau asociațiile de proprietari pot fi eligibile pentru a aplica pentru o zonă verde care aparține unei scări de bloc”, transmit autoritățile locale.

În premieră, în acest an, municipiul Sfântu Gheorghe participă la concursul „Ungaria înflorită” (Virágos Magyarország), cea mai populară inițiativă a Ungariei de promovare şi înfrumuseţare a mediului înconjurător. Concursul a fost lansat în anul 1994, iar la acestă inițiativă se pot alătura și localităţile din Ardeal.

(Sursă foto: Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.