ACTUALITATE 26 septembrie 2017

Cea mai circulată stradă din Sfântu Gheorghe, în reabilitare

de Covasna Media | 592 vizualizări

Lucrările la scară mare de pe Strada 1 Decembrie 1918 nu vor dura mai mult de două săptămâni, spun autoritățile

Lucrările de reabilitare la cea mai circulată stradă din municipiul Sfântu Gheorghe, 1  Decembrie 1918, sunt în toi. Muncitorii au decopertat, luni, 25 septembrie, o bandă de la sensul giratoriu de la gară, până la intersecţia cu Strada Sporturilor, pe sensul de mers către oraș.

Deși autoritățile au anunțat că demararea lucrărilor va avea loc pe 14 septembrie, abia luni s-au văzut primele activități mai însemnate. Planurile Primăriei arată că intervențiile de scară mare vor fi terminate până la sfârșitul lunii octombrie.

Lucrarea începută acum pe Strada 1 Decembrie 1918 se desfăşoară pe tronsonul dintre Bulevardul Gen. Grigore Bălan (intersecţia semaforizată) și podul peste râul Olt din zona gării.

„În timpul lucrărilor de reabilitare, partea de drum menționată va fi parțial închisă circulației. Lucrările includ decopertarea asfaltului, execuția stratului de uzură a părții carosabile, respectiv asfaltarea drumului respectiv. La sfârșitul lucrărilor urmează intervențiile de scară mică, cum ar fi schimbarea capacelor de canalizare. În timpul lucrărilor de decopertare a asfaltului dintre cele două benzi de circulație, în ambele direcții ale părții de drum cuprinse între Bd. Gen. Grigore Bălan (intersecţia semaforizată) și podul peste râul Olt, câte o bandă va fi închisă circulației. Conform planurilor firmei de construcții și Primăriei, această perioadă nu va mai lungă de două săptămâni. Primăria municipiului Sfântu Gheorghe cere înțelegerea și răbdarea locuitorilor”, arată un comunicat de presă transmis, săptămâna trecută, de Primărie.

În municipiul Sfântu Gheorghe se mai execută lucrări de reabilitare pe Aleea Tineretului.

Lucrări mai mici de modernizare, respectiv amenajare și trasare de parcări, vor fi începute pe străzile Presei, Făcliei, Avântului și altele.

Autoritățile au promis că toate lucrările din oraș se vor încheia până la venirea iernii.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.