ACTUALITATE 27 iulie 2022

Ce lucrări se derulează pe strada 1 Decembrie 1918 din Sfântu Gheorghe

de Diana Pantelimon | 1488 vizualizări

Mai multe utilaje au fost văzute marți, 26 iulie a.c., pe una dintre cele mai aglomerate străzi din municipiul Sfântu Gheorghe, 1 Decembrie 1918. Lucrările nu au rămas neremarcate și au stârnit discuții în spațiul public, având în vedere că reabilitarea sectorului de drum a avut loc în urmă cu câțiva ani și sunt alte străzi în stare mult mai rea decât aceasta. Autoritățile susțin că se derulează lucrări de întreținere, care au fost recomandate de specialiști.

„La prima vedere era drumul bun, dar avea crăpături. Avem la primărie specialiști în drumuri, care ne-au relatat că sunt necesare reparații. Au fost crăpături destul de serioase. Azi au început lucrările, probabil că azi-mâine se vor și termina. Se lucrează doar pe o bandă, probabil că anul viitor va trebui să refacem și celelalte benzi. Au fost proaspăt făcute, într-adevăr, dar, după ce a trecut perioada de garanție, au și intrat în reparații, deoarece nu au fost lucrări reușite, din păcate“, a declarat ieri, pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna, viceprimarul municipiului, Tóth-Birtan Csaba.

Totodată, azi începe asfaltarea străzii Armata Română. Autoritățile fac apel la răbdarea și atenția sporită a șoferilor și a pietonilor pe timpul lucrărilor.

„Șoferii sunt atenționați că miercuri, 27 iulie, vor începe lucrările de asfaltare pe strada Armata Română, între trecerea la nivel cu calea ferată și sensul giratoriu.

Pentru a asigura desfășurarea fără probleme a lucrărilor, vă rugăm să nu parcați în zona indicată!

De asemenea, pe strada 1 Decembrie 1918, vor avea loc lucrări de refacere a carosabilului, între strada Sporturilor și intersecția din fața blocului 1.

Șoferii și pietonii sunt rugați să aibă răbdare în timpul lucrărilor și să circule cu atenție“, au transmis reprezentanții primăriei pe pagina oficială Facebook.

În Sfântu Gheorghe, încă se desfășoară lucrări pe strada Ciucului, iar după finalizarea lor va începe reabilitarea străzilor Fabricii și Țigaretei.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.