ACTUALITATE 22 februarie 2021

Cauza penei de curent de la Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 1577 vizualizări

Consumatorii de pe mai multe străzi din Sfântu Gheorghe, printre care Sporturilor și Oltului, au rămas fără curent electric, luni, în jurul orei 15:00. Furnizarea electrică a fost întreruptă din cauza lucrărilor la noua galerie comercială din strada Lunca Oltului, potrivit reprezentanților Electrica.

Purtătorului de cuvânt al Electrica Transilvania Sud, Nora Dudiță, spune că situația ar trebui să se remedieze în scurt timp.

„Este vorba despre secționarea unui cablu de către muncitorii aflați la construirea proiectului Dedeman din zonă. În maxim 30 de minute ar trebui să revină energia electrică. Nu este vina noastră, dar echipele fac tot posibilul ca să remedieze toate punctele care au rămas fără energie electrică. Din păcate, se mai întâmplă astfel de lucrări. Deci e vorba de secționarea unui cablu care a dus la acest incident, dar sperăm că se rezolvă în 30 de minute, așa cum mi-au confirmat în momentul ăsta”, ne-a declarat Nora Dudiță.

Și săptămâna trecută câteva străzi din apropierea Sepsi Value Center din strada Lunca Oltului au rămas fără curent electric din cauza lucrărilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.