ACTUALITATE 11 iunie 2009

Căsuţă pentru mame şi copii, în Parcul Central

de Covasna Media | 390 vizualizări
Aici, micuţii pot fi alăptaţi şi schimbaţi cu mai multă uşurinţă

Mămicile care trec prin Parcul Central sau merg la locul de joacă de aici pot de ieri să alăpteze şi să îşi schimbe copiii fără probleme, întro căsuţă amplasată la iniţiativa consilierului local Bujdoso Zsolt (PCM), el însuşi tatăl unui copil în vârstă de un an. Căsuţa „mama-bebe“ a fost construită chiar lângă locul de joacă din Parc, este fabricată din lemn şi are în interior o bancă şi o masă pentru schimbat copiii. Potrivit viceprimarului Balint

Aici, micuţii pot fi alăptaţi şi schimbaţi cu mai multă uşurinţă

Mămicile care trec prin Parcul Central sau merg la locul de joacă de aici pot de ieri să alăpteze şi să îşi schimbe copiii fără probleme, întro căsuţă amplasată la iniţiativa consilierului local Bujdoso Zsolt (PCM), el însuşi tatăl unui copil în vârstă de un an.

Căsuţa „mama-bebe“ a fost construită chiar lângă locul de joacă din Parc, este fabricată din lemn şi are în interior o bancă şi o masă pentru schimbat copiii. Potrivit viceprimarului Balint Jozsef, mamele pot lua cheia de la căsuţă de la paznicul locului de joacă, de oricâte ori au nevoie.

Viceprimarul a explicat că ideea i-a venit consilierului Bujdoso, care are şi el un copil şi probabil în plimbările cu familia prin parc a simţit de mai multe ori necesitatea unei astfel de căsuţe care se pare că ar fi prima din ţară de acest fel. Iniţiativa consilierului a fost sprijinită de colegii săi din PCM, care au ajutat financiar construirea căsuţei inaugurată ieri.

Ana Sidon

Teme articol: copii parc casuta mame
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
criss, 12 iunie 2009
Excelent , ziua trec mamicile si isi alapteaza pruncii, iar noaptea trec taticii si fac alti copii in casuta asta. Propun sa se faca alaptarea pe stadion, ca o sa vina si pirandele. Poate o sa avem citeste integral
Vali, 11 iunie 2009
Bravo! O idee excelenta!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.