ACTUALITATE 18 octombrie 2015

Casting pentru spectacolul „Cercul prietenilor neştiuţi”

de Covasna Media | 1055 vizualizări

Teatrul Independent Osonó organizează un casting pentru reluarea cu o nouă distribuţie a producţiei „Cercul prietenilor neştiuţi sau Picnic pe un covor japonez” – spectacol în regia lui Fazakas Mişi, care a avut premiera pe 5 iunie 2015. Este vorba de un spectacol bilingv, care deschide un spaţiu de joc într-o ramă teatrală la graniţa dintre  mai multe formule de teatru, numitorul comun fiind experienţele tinerilor români şi maghiari pe marginea problemelor ce ţin de convieţuirea interetnică. După premieră, Trupa Osonó a susţinut 18  reprezentaţii cu acest spectacol. Reprezentaţiile s-au bucurat de un mare succes şi au confirmat faptul că „Cercul prietenilor neştiuţi” deschide un spaţiu de dialog unde tinerii prind curajul de a vorbi despre ceea ce au păstrat sub tăcere şi, mai ales, un spaţiu de joc unde ei înţeleg că trăiau în captivitatea unor clişee şi prejudecăţi, de care se eliberează şi de care râd.

La audiţie sunt aşteptaţi tineri, băieţi şi fete, cu vârsta între 15-25 ani, ei fiind  de altfel şi publicul ţintă al spectacolului. Audiţia va avea loc duminică, 25 octombrie, de la ora 17, la Sala Ecoul a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul”.

„Cercul prietenilor neştiuţi sau Picnic pe un covor japonez” este un spectacol realizat în parteneriat cu Asociaţia Ecou, şi cu sprijinul Centrului de Cultură al Judeţului Covasna şi al Fundaţiei „Tiszta Formák” din Ungaria.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.