ACTUALITATE 12 noiembrie 2015

Câștigătorii concursului „Voineşti, locul copilăriei mele“

de Mirela Cara | 200 vizualizări

Asociația Cultural-Creștină „Justinian Teculescu” din Covasna a organizat concursul „Voineşti, locul copilăriei mele”, ai cărui câștigători au fost desemnați joi. Elevii norocoși sunt Maria Uță, Alexia Sorescu, Mihai Șerban, Eliana Muntean, Sebastian Cara, Larisa Preda, Henrietta Biro, Cristian Bîștean, Raluca Procopiuc, Teodora Ghițu, Ionuț Porumboi, toți din clasa a V-a A, Daliana Lazăr și Rareș Cotici din clasa a VI-a A și Oana Coman, clasa a VIII-a A.

În cadrul concursului, copiii au realizat diferite lucrări, poezii, compuneri, desene, în care au vorbit despre localitatea în care își trăiesc primii ani ai vieții. Prin cuvintele și mesajele transmise, ei au reușit să impresioneze juriul în mod pozitiv.

Pentru eforturile depuse și pentru încărcătura emoțională pe care au pus-o în lucrările realizate, copiii au fost răsplătiți de organizatori cu diplome și cărți. La premiile acordate de Asociația Cultural-Creștină „Justinian Teculescu” s-au adăugat volumele de versuri pe care poeta Mariana Adăscăliței le-a trimis special pentru acești copii.

Concursul „Voineşti, locul copilăriei mele” face parte din activitățile proiectului „Tradiții și obiceiuri din Covasna”, realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Covasna.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.