ACTUALITATE 27 noiembrie 2020

Casa Județeană de Pensii Covasna: Informații importante cu privire la predarea arhivelor

de Covasna Media | 6596 vizualizări

Casa Județeană de Pensii Covasna a finalizat demersurile de predare a statelor de plată pe care le deținea de la societăți comerciale desființate, respectiv  SC Agromixt SA – Catalina, Corpul Gardienilor Publici Covasna și Combinatul de Prelucrare a Lemnului (Confolux S.A.) Secțiile Sfântu Gheorghe, Târgu Secuiesc și Întorsura Buzăului.

Operațiunea de predare-primire s-a efectuat între Casa de Pensii Covasna și S.C. Depozitar Infoarhive SRL cu sediul în Arad, societate autorizată să păstreze, să conserve și să utilizeze documentele deținute, cf. Legii nr. 16/1996 privind Arhivele Naționale cu modificările și completările ulterioare.

Astfel, foștii angajați ai societăților menționate mai sus se pot adresa pentru informații legate de salarizare și solicitare adeverințe către SC DEPOZITAR INFOARHIVE SRL ARAD la numerele de telefon: 0769-048524, 0757-252982 sau prin poșta la adresa: Calea Iuliu Maniu nr.71 A.

Persoanele în cauză vor completa o cerere care va cuprinde date referitoare la perioada lucrată pentru care se solicita informații sau adeverințe, meseria/funcția, locul de muncă și orice alte cerințe relevante pentru operatorul arhivistic. Totodată cererea va fi însoțită de o copie a carnetului de muncă și o copie a actului de identitate.

Compartiment Comunicare

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.