Carving de toamnă la Restaurant Park
Centrul de Informare Europe Direct din cadrul Consiliului Județean Covasna în parteneriat cu Liceul Tehnologic „Constantin Brâncuși” organizează miercuri, 18 noiembrie, începând cu ora 12.00 la Restaurantul Park din Sfântu Gheorghe evenimentul „Carving de toamnă”.
Carvingul (engleză to carve = a sculpta) este o artă culinară, înseamnă sculptarea legumelor și fructelor și își are originea în regiunea Sukhotai, Thailanda. Scopul evenimentului este promovarea creativității și a artei culinare a carvingului pentru mai buna valorificare a produselor agroalimentare locale.
Standurile cu decorațiuni realizate prin metoda carving vor fi pregătite și prezentate de către elevii Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” și de Kovács Gábor, Chef la Restaurantul Castel.
La acest eveniment sunt aşteptaţi reprezentanți ai unităților de alimentație publică, elevi și profesori din școli cu profil agroalimentar precum și publicul larg.