ACTUALITATE 29 septembrie 2016

Cartea polițistului Godină, cadou pentru cei mai fideli cititori Observatorul de Covasna!

de Observatorul de Covasna | 764 vizualizări

Una dintre cele mai populare cărţi româneşti ale anului, „Flash-uri din sens opus” scrisă de poliţistul Marian Godină, ajunge vineri, 30 septembrie gratuit la toţi abonaţii ziarului Observatorul de Covasna. Cititorii neabonaţi pot achiziţiona volumul de la chioşcurile de ziare, împreună cu ziarul, la cel mai mic preţ de pe piaţă: 17,99 de lei.

„După ce o vreme cartea cadou pentru abonații Observatorului de Covasna a fost destinată mai mult părinților și a avut un rol educativ, am decis să schimbăm puțin registrul. În măsura în care vom putea vom încerca să oferim cărți cât mai actuale, iar ele vor fi corelate și cu invitații pe care urmează să îi avem la evenimentele următoare! Încercăm să fim dinamici, să ne păstrăm promisiunile față de cei ce ne sunt fideli, dar și să ne respectăm statutul de lideri ai presei românești din județ. Surprizele nu se opresc aici, pregătim lucruri deosebite și dorim să facem în fiecare zi mai mult pentru sutele de abonați și miile de cititori din mediul online”, transmite directorul ziarului Observatorul de Covasna, Daniel Santa.

Potrivit editurii Curtea Veche, „Flash-uri din sens opus”, volumul de debut al lui Marian Godină, poliţistul care „a devenit cunoscut datorită textelor cu haz de pe Facebook ce prezintă întâmplări din viața de polițist rutier și a reușit să schimbe imaginea breslei sale” este  „o carte actuală și amuzantă care se citește cu sufletul la gură: momente din viaţa de zi cu zi în care deseori te regăsești, povestiri cu tâlc, personaje savuroase și memorabile întâlnite în trafic, limbaj autentic presărat cu (auto)ironie și umor cât cuprinde. Este cartea pe care nu te poți abține să nu o recomanzi unui prieten după ce o citești”.

„Flash-uri din sens opus” este a şaptea carte cadou oferită abonaţilor ziarului Observatorul de Covasna. Prima carte cadou, care a ajuns la abonaţii „Observatorul de Covasna” în luna februarie, a fost „Biografia unui cosmonaut – Dumitru Prunariu”, scrisă de Annie Muscă. Începând din luna martie, abonaţii au primit cadou volume din colecţia „Cine a fost”. Astfel, la „Observatori” au ajuns gratuit cărţile „Cine a fost Wolfgang Amadeus Mozart?”, scrisă de Yona Zeldis McDonough, „Cine a fost Isaac Newton”, a cărei autoare este Janet B. Pascal, „Cine a fost Leonardo da Vinci?” de Roberta Edwards, „Ce sunt jocurile olimpice de vară”, volum scris de Gail Herman şi „Cine a fost Albert Einstein?”, scrisă de Jess M. Brallier.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.