ACTUALITATE 13 august 2018

Care e programul la Permise, Înmatriculări și Pașapoarte în această săptămână

de Covasna Media | 1015 vizualizări

Noua Zi Liberă de la Stat, de 15 august, a necesitat câteva reprogramări, spune prefectul de Covasna

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului județului Covasna, dar și Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor din județul Covasna au, cu excepția zilei de miercuri, 15 august, program normal în această săptămână. Din cauza Zilei Libere s-a produs totuși o reorganizare a programărilor, a afirmat vineri prefectul Sebastian Cucu.

„Pentru proba practică persoanele care au fost programate inițial pentru aceste zile, au fost reprogramate, în cursul acestei săptămâni și au și susținut examenele, urmând ca toți cei care s-au programat până la acest moment sau se vor programa pentru înmatriculări, radieri, înmatriculări provizorii și preschimbare permise se vor putea prezenta la serviciul de înmatriculări în 16 și 17 august”, a anunțat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, prefectul județului Sebastian Cucu.

Începând de la 1 martie 2017, programările la biroul de înmatricultări s-au putut realiza online. De asemenea, din noiembrie 2017, și la Pașapoarte a devenit funcțional sistemul de programare prin internet.

Cătălina Dragomir

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.