ACTUALITATE 14 noiembrie 2018

Când se deschide patinoarul mobil din centru

de Covasna Media | 711 vizualizări

Prețurile rămân aceleași ca și anul trecut

Copiii și adulții iubitori de patinaj de iarnă, s-ar putea bucura de patinoarul mobil din centrul orașului Sfântu Gheorghe încă de la 1 decembrie. Montarea patinoarului va începe în câteva zile, iar data deschiderii depinde de condițiile meteo, anunță administratorii acestuia.

Urmează să montăm patinoarul. Noi am vrea de la 1 decembrie să-i dăm drumul. Lucrările vor începe cât de repede se poate. În 2-3 zile putem să-l montăm, apoi urmează să facem gheața care durează puțin mai mult, cam 3-4 zile. Foarte mult depinde de vreme, că ați văzut ce călduri au fost până acum, dar am auzit că începe să se răcească”, ne-a spus  directorul general al Sepsi Rekreativ, Bodor Lóránd.

Ca și anul trecut, patinoarul va fi amenajat în fața sediilor Prefecturii și Consiliului Județean, iar prețurile rămân neschimbate.  

Patinoar artificial va avea 800 de metri pătrați, respectiv 40 lungime și  20 lățime.

Biletul standard costă 9 lei. Cei care au sub 18 ani, peste 60 de ani, sau au o dizabilitate vor plăti un preț redus – 6 lei.

Închirierea patinoarului costă 270 de lei pentru o oră, iar grupurile de minim 15 persoane vor plăti câte 5 lei.  

Sepsi Rekreativ recomandă patinatorilor să nu folosească telefoanele mobile pe timpul patinajului pentru că pot distrage atenția și genera o accidentare. În cazul în care cad  pe gheață, să se ridice și să își ferească părțile corpului care ar putea fi rănite de coliziunea cu alți patinatori. Totodată se recomandă purtarea de mănuși, cască de protecție (mai ales pentru copii), iar în caz de accidentare, patinatorii trebuie să anunțe imediat personalul patinoarului.

Daniela Luca

Sursă foto: Vargyasi Levente

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.