ACTUALITATE 16 septembrie 2021

Campanie de conștientizare a colectării selective și în Baraolt

de Covasna Media | 859 vizualizări

În perioada de 27 septembrie - 1 octombrie, societatea de salubritate TEGA S.A. împreună cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Sistem de management integrat al deșeurilor” în județul Covasna (ADI-SIMD), Organizații de Transfer de Responsabilitate (OTR-uri) și primăria Baraolt partenere vor demara o campanie de colectare selectivă a deșeurilor în Baraolt.

În general, rezultatele colectării selective din Baraolt sunt bune, însă este adevărat că în unele locații, de exemplu, colectarea selectivă și a deșeurilor biodegradabile mai lasă de dorit. Atitudinea oamenilor depinde de fiecare persoană în parte: unii respectă regulile de colectare selectivă, alții nu. În cazul blocurilor de locuințe, există mai multe variații și multe deșeuri nu sunt colectate în mod corespunzător. În cadrul acțiunii vom arăta rezultatele palpabile ale colectării selective cu un sac de pământ de flori obținut din deșeurile biodegradabile colectate din Sfântu Gheorghe și Baraolt”, a declarat directorul TEGA, Máthé László.

Ca parte a campaniei de conștientizare, se vor distribui pământ de flori pentru persoanele care colectează deșeurile în mod corect, și se va oferi simultan și pliante și explicații despre importanța și modul colectării selective.

TEGA S.A.

Biroul de presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.