ACTUALITATE 24 ianuarie 2017

Campania de carte cadou continuă cu „Observatorul de Covasna”

de Observatorul de Covasna | 782 vizualizări

Proaspăt laureat al Premiului Nobel pentru Literatură, muzicianul Bob Dylan a uimit întreaga lume, nu doar pe cea literară, când a transmis că nu se va prezentala gala laureaţilor să îşi ridice premiul, atât de râvnit de mari autori ai literaturii contemporante. Cel mai probabil gestul său a ridicat multe semne de întrebare şi continuă să o facă.

Ca să înţelegem mai multe despre viaţa artistului nonconformist, „Observatorul de Covasna” oferă abonaţilor gratuit joi, 26 ianuarie, cartea „Cine este Bob Dylan?”, scrisă de Jim O’Connor. Acest volum este o biografie amuzantă şi ilustrată despre muzicianul numit de fapt Bobby Zimmerman.

Cu această ocazie vă anunțăm că în 2017 continuă campania ziarului nostru de a oferi cărți cadou abonaților. „Cine este Bob Dylan?” este a zecea carte care ajunge gratis la cei mai fideli cititori. Cei care îşi doresc această carte, dar încă nu şi-au făcut abonament sau nu l-au reînnoit, există posibilitatea achiziţionării de la chioşcurile de ziare, tot începând de joi, alături de cotidianul nostru, la preţul de 14,99 lei.

„Suntem consecvenți în parteneriatul nostru cu cititorii, chiar dacă odată cu creșterea numărului de abonați efortul pe care îl facem este unul considerabil mai mare. Anul acesta cititorii noștri se vor bucura în continuare de cărțile cadou, vor avea parte de suplimente tematice deosebit de interesante, precum și de o serie de surprize pe care le pregătim pentru 2017. „Observatorul de Covasna” și-a confirmat în anul trecut statutul de lider al presei de limbă română din județ, iar în anul acesta sperăm să avem și mai mulți parteneri în demersul nostru de a oferi covăsnenilor presă de calitate, serioasă, relevantă și obiectivă”, transmite directorul cotidianului, Daniel Santa.

Campania de carte cadou pentru abonaţii „Observatorul de Covasna” a debutat în luna februarie 2016. Prima carte oferită abonaţilor a fost „Biografia unui cosmonaut – Dumitru Prunariu”, scrisă de Annie Muscă. Începând din luna martie, abonaţii au primit cadou volume din colecţia „Cine a fost”. Astfel, la „Observatori” au ajuns gratuit cărţile „Cine a fost Wolfgang Amadeus Mozart?”, scrisă de Yona Zeldis McDonough, „Cine a fost Isaac Newton?”, a cărei autoare este Janet B. Pascal, „Cine a fost Leonardo da Vinci?” de Roberta Edwards, „Ce sunt jocurile olimpice de vară?”, volum scris de Gail Herman, şi „Cine a fost Albert Einstein?”, scrisă de Jess M. Brallier. În septembrie, abonaţii au primit gratis una dintre cele mai populare cărţi ale anului, „Flash-uri din sens opus”, scrisă de poliţistul Marian Godină, iar în octombrie, odată cu prezenţa preotului Constantin Necula la Sfântu Gheorghe şi Întorsura Buzăului, abonaţii au primit cadou „Anatomia sufletului”, scrisă de acesta. Cartea „Cine a fost Cristofor Columb?” a fost a noua carte pe care abonaţii ziarului „Observatorul de Covasna” au primit-o în dar chiar în decembrie, în luna cadourilor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.