ACTUALITATE 6 aprilie 2020

Campania comună a Primăriei și TEGA pentru debarasarea obiectelor vechi continuă

de Covasna Media | 1083 vizualizări

La sfârșitul lunii martie, Primăria Sfântu Gheorghe, în colaborare cu societatea de salubritate TEGA S.A., a lansat o campanie de colectare a obiectelor pe care locuitorii le-au depozitat de-a lungul timpului în locuinţe, garaje sau beciuri, şi care nu mai sunt de folos.

Zilele petrecute în această perioadă în casă, înaintea sărbătorilor, sunt numai bune pentru o curăţenie generală, astfel că putem să scăpăm de obiecte de uz casnic, haine nefolosite sau mobilă veche pe care le-am adunat de-a lungul anilor și care au devenit inutile. 

Obiectele pe care doriţi să le aruncaţi în acest fel nu vor fi preluate de TEGA ca parte a acțiunii obişnuite de colectare a deşeurilor voluminoase, deoarece aceasta va fi reluată doar după terminarea stării de urgenţă, însă vor fi preluate de societate în urma unei programări prealabile. Șase persoane au profitat deja de transportul gratuit al obiectelor anunțat în urmă cu câteva zile, majoritatea predând piese de mobilier vechi.

Primăria Sfântu Gheorghe încurajează toți locuitorii din oraş să profite de această oportunitate. Programarea pentru preluarea gratuită a obiectelor nefolosite se face la telefon 0267 310 123.

Mai multe detalii despre campanie AICI.

Sursă: Biroul de presă al Primăriei Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.