ACTUALITATE 20 iulie 2009

Căldura îi face pe unii mai violenţi

de Covasna Media | 337 vizualizări
Poliţia Municipiului Sfântu-Gheorghe a fost sesizată, sâmbătă seară, printr-un apel de urgenţă, despre un scandal izbucnit întrun bloc de pe strada Viitorului. K. Gyula şi T. Dorinel, vecini fiind, au avut o altercaţie, cel din urmă înţepându-l cu un cuţit pe K. Gyula şi producându-i astfel răni în jurul gâtului şi a claviculei. Victima a fost trasnportată la Spitalul Judeţean, însă după îngrijirile medicale primite a refuzat internarea în

Poliţia Municipiului Sfântu-Gheorghe a fost sesizată, sâmbătă seară, printr-un apel de urgenţă, despre un scandal izbucnit întrun bloc de pe strada Viitorului.

K. Gyula şi T. Dorinel, vecini fiind, au avut o altercaţie, cel din urmă înţepându-l cu un cuţit pe K. Gyula şi producându-i astfel răni în jurul gâtului şi a claviculei. Victima a fost trasnportată la Spitalul Judeţean, însă după îngrijirile medicale primite a refuzat internarea în spital.

De asemenea, duminică, 19.07, în jurul orei 11, poliţiştii de la postul de poliţie Breţcu au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 29 de ani, domiciliat în localitatea Lemnia, despre faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, în timp ce se afla la un restaurant din Breţcu,a fost lovit cu pumnii de către doi indivizi, pentru ca în urma loviturilor primite să-i cadă dinţii, cel incisiv şi cel premolar din partea stângă. Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Târgu Secuiesc şi cei din Breţcu au stabilit că atacatorii sunt T. Ion de 27 de ani, şi B. Marin de 22 de ani, ambii din comuna Breţcu.. Cu ocazia cercetării la faţa locului s-a stabilit că incidentul a rămas înregistrat pe camera de supraveghere din incinta localului. În prezent, poliţiştii continuă cercetările în ambele cazuri .

Anddra Haliciu

Teme articol: violenta injungiere politia
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.