ACTUALITATE 9 septembrie 2014

Cadavru în stare avansată de descompunere descoperit la Bixad

de Agerpres | 207 vizualizări

Acesta ar putea fi al tânărului dispărut din tabăra de la Tuşnad în iulie

Un cadavru aflat într-o stare avansată de descompunere a fost descoperit în apropierea localităţii Bixad din judeţul Covasna, iar poliţiştii nu exclud posibilitatea să fi dat de urma tânărului dispărut în luna iulie din tabăra de la Tuşnad Băi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna, Nicoleta Marin, a declarat că s-a dispus efectuarea unui examen ADN pentru identificarea cadavrului, acesta neputând fi recunoscut.

„S-au găsit fragmente ale unui cadavru şi nu excludem posibilitatea să fie vorba despre tânărul dispărut în vară la Tuşnad-Băi, dar nu ne putem pronunţa cu certitudine în momentul de faţă, de aceea am solicitat un examen ADN. (...) Nici familia nu l-a putut recunoaşte”, a declarat Nicoleta Marin.

Adolescentul în vârstă de 18 ani din Odorheiu Secuiesc a dispărut la sfârşitul lunii iulie a.c. din Băile Tuşnad, unde a participat la Universitatea de Vară şi la Tabăra studenţească Tusvanyos. Tânărul a fost căutat zile în şir de poliţişti, jandarmi, pompieri şi civili şi a fost dat în urmărire naţională, fiind luate în calcul diverse ipoteze, inclusiv că s-ar fi înecat în Râul Olt, sau s-ar fi rătăcit în pădure.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.