ACTUALITATE 25 mai 2015

Cadavru descoperit în albia râului Olt

de Covasna Media | 114 vizualizări

UPDATE! În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al I.P.J. Covasna, s-a reuşit identificarea cadavrului descoperit la data de 23 mai 2015, în persoana unui bărbat în vârstă de 70 de ani din localitatea Belin.

_________________________________________

La data de 23 mai, în jurul orei 20:00, poliţiştii din Belin au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că a observat un cadavru uman în albia râului Olt, în zona comunei Belin, la confluenţa pârâului Belin cu râul Olt.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă de cercetare care a stabilit că este vorba despre o persoană de sex masculin cu vârsta aproximativă de 60-70 de ani.

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă, iar acesta a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Covasna în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Poliţiştii fac acum cercetări în vederea stabilirii identităţii persoanei în cauză, fără a exista suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.