ACTUALITATE 28 decembrie 2012

C.S. Show Time şi-a premiat cei mai merituoşi sportivi

de Covasna Media | 254 vizualizări

C.S. Show Time şi-a premiat cei mai merituoşi sportiviJoia trecută, în incinta Casei Armatei s-a desfăşurat Gala Festivă a departamentului de Arte Marţiale din cadrul C.S. Show Time, unde au fost premiaţi cei mai buni sportivi ai anului 2012. Gala a început printr-o prezentare de secvenţe video din cadrul activităţilor şi concursurilor la care sportivii au luat parte peste an, evidenţiindu-se aici Cupa „Corysan” Bucureşti, Cupa „Kokoro” Braşov, Cupa „Aquila” Giurgiu, Campionatele Naţionale de Ju-Jitsu de la Bucureşti şi Giurgiu, cantonamentul de vară de la Comandău, precum şi activităţile de săniuş şi schi sau „aventura” cu bicicletele până la Şugaş Băi. Au fost acordate diplome de grad şi centuri colorate celor examinaţi şi declaraţi admişi cu ocazia sesiunii din luna noiembrie, diplome de merit şi diplome de excelenţă celor ce s-au evidenţiat într-un mod pozitiv la concursuri, fiind acordate două premii speciale – „Cel mai tehnic sportiv” pentru Ştefania Popa şi „Sportivul Anului 2012” lui Alis Maria Stoican ca urmare a performanţelor din acest an competiţional, aceasta urcând pe podium la toate competiţiile la care clubul a luat parte, fiind vicecampionană naţională la categoria ei de vârstă şi greutate. La sfârşitul prezentării au fost împărţite cadouri personalizate fiecărui copil ce activează sub sigla „Show Time”, deschizându-se petrecerea cu „bubuitul” dopurilor de şampanie atât pentru cei mici cât şi pentru invitaţii şi părinţii prezenţi la eveniment.

Bucuria ce o văd în ochii acestor copii este atât de emoţionantă şi intensă încât uneori nu am cuvinte de comparaţie. Cred că bucuria vine din lucrurile mărunte, din nimicuri care dau sens vieţii, din zâmbetele copiilor fericiţi şi dornici a învăţa lucruri noi şi poate nu întotdeauna interesante, din faptele bune pe care le faci sau crezi că le-ai făcut celor din jurul tău, din ceea ce „culegi” şi „aduni” de la semeni... Aşa vreau eu să cred că arată măcar o parte a bucuriei.

Ca responsabil al acestui club, ţin să le mulţumesc oamenilor de bine ce au contribuit la bunul mers al activităţii noastre, Coman Ionuţ – S.C. Ecosil S.R.L, Ioan-Costin Cucu – Responsabil Casa Armatei, tuturor părinţilor, precum şi Consiliului Local Sf. Gheorghe - consilier Mădălin Guruianu, Asociaţiei Sportive a Pompierilor Covăsneni şi Asociaţiei „Pompierii Covăsneni”, urându-le un sincer La Mulţi Ani!

Cristian Schiopu

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.