ACTUALITATE 8 aprilie 2009

Bursa finanţărilor - Covasna 2009 – în sprijinul mediului economic afectat de criză

de Covasna Media | 346 vizualizări

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna va organiza, la Sfântu Gheorghe, în cea de-a treia decadă a lunii aprilie, conferinţa „Bursa finanţărilor – Covasna 2009”. Scopul conferinţei este acela de a prezenta societăţilor comerciale şi întreprinzătorilor locali principalele programe de finanţare ce sunt derulate de diferite organisme centrale şi regionale, pentru susţinerea activităţii economice.

La conferinţă, CCI Covasna pregăteşte participarea Minis te rului Între prinderilor Mici şi Mijlocii, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Agenţiei Pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM, Oficiului Teritorial pentru IMM şi Cooperaţie Braşov, ADR Centru, Fondului Local de Garantare Covasna – FLG Covasna SA, Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Agenţiei Judeţeane pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, Centrului Român pentru Promovarea Comerţului, Fundaţiei Naţionale a Tinerilor Manageri, CEC Bank SA - Sucursala Covasna, Eximbank SA – Sucursala Braşov. CCI Covasna consider că, în contextul crizei economico-financiare ce se manifestă tot mai puternic la nivelul mediului de afaceri, cunoaşterea oportunităţilor legate de programele de finanţare, cu susţinere guvernamentală sau europeană, poate fi o alternativă şi chiar o „centură de salvare“ pentru mulţi întreprinzători şi operatori din mediul economic.

Din acest moiv, CCI prevede o largă participare a agen ţilor economici la conferinţa „Bursa finanţărilor - Covasna 2009“.

Monica Rizea

Teme articol: CCI criza metode
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.