ACTUALITATE 13 septembrie 2015

„București, unde ești?” - proiecție de film, cu regizorul în sală

de Covasna Media | 101 vizualizări

Un documentar impresionant despre oameni devastaţi şi impulsivi, confuzi şi curajoşi în acelaşi timp. Şi despre o revoluţie care se transformă într-o absurditate tragică. La 23 de ani de la Revoluţia română, oamenii sunt din nou pe străzile din Bucureşti, recucerind spaţiul public.

egizorul urmăreşte poveştile lor timp de un an, de la prima zi a protestelor până la ultima zi a referendumului împotriva Preşedintelui Băsescu. Un documentar incisiv despre oameni devastaţi şi impulsivi, confuzi și curajoși în acelaşi timp. Şi despre o revoluţie care se transformă într-o absurditate tragică.

Filmul documentar „București, unde ești?” va continua seria „KineDok la Sfântu Gheorghe”, printr-un parteneriat al Asociației de Tineret Ecou și One World Romania. Cinefilii sunt așteptați luni, 14 septembrie, de la ora 20:00, la Casa de Cultură Municipală Konya Adam. Intrarea este liberă. Proiecția va avea loc cu sprijinul clubului de film al Casei de Cultură Municipale Konya Adam, condus de către domnul Endre Lazar Preszmer.

Cu bucurie, avem confirmarea participării regizorului Vlad Petri la proiecția filmului de la Sfântu Gheorghe!

Evenimentul are loc în mai multe țări din Europa de Est și Centrală, iar Sfântu Gheorghe se numără printre orașele din România care vor prezenta documentarele KineDok. Până acum au fost proiectate 5 documentare, 4 în Parcul Central, „Fericiți până la adânci bătrâneți”, „1989”, „Sânge”, „Joanna”, iar „Recidiva” în tabăra de la Pădureni, cu ocazia Masterclass Debate 2015. De asemenea, de-a lungul lunilor viitoare, amatorii de film se vor putea bucura și de multe alte documentare la fel de interesante.

Seria KineDok va continua la Sfântu Gheorghe, la Casa de Cultură Municipală Konya Adam, după programul următor: Turneul Besence - 12 octombrie; Sugar Blues - 19 noiembrie; Epuizați - 7 decembrie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.