ACTUALITATE 18 ianuarie 2017

Biroul de Dezvoltare, Investiții al Primăriei Sfântu Gheorghe caută coleg

de Covasna Media | 308 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacantă din cadrul Compartimentului de Dezvoltare, Investiţii. Condițiile de participare la concurs pentru ocuparea funcției intitulate consilier, grad profesional asistent sunt următoarele: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în domeniul științelor inginerești; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minimum 1 an și cunoașterea unei limbi străine din limbile oficiale ale Uniunii Europene.

Biroul de Dezvoltare, Investiții este unul dintre cele două birouri înființate anul trecut în cadrul Direcției tehnice și monitorizare societăți comerciale subordonate și Servicii publice, și care are scopul de a acorda o atenție sporită spațiilor publice și a funcționării potrivite a utilităților publice, respectiv de a interveni mai rapid și mai eficient în cazul eventualelor probleme.

Biroul de Dezvoltare, Investiții se ocupă cu monitorizarea investițiilor municipale de scară mare, de la faza proiectării până la realizare și predare, respectiv și în perioada următoare finalizării investițiilor. În acest sens, Biroul caută un coleg care are cunoștințele și experiența necesare exercitării acestei funcții, și care este disponibil de a asuma responsabilitate dacă este cazul.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 1 februarie la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Resurse Umane (tel.: 0267 316957 / 126).

Informații detaliate, bibliografia obligatorie, respectiv lista documentelor necesare pentru întocmirea dosarului de înscriere pot fi găsite pe pagina http://www.sfantugheorgheinfo.ro/index.php?page=255.

 

Teme articol: primarie angajare
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.