ACTUALITATE 17 septembrie 2010

Biciclistă rănită grav pe DN12

de Covasna Media | 50 vizualizări
Ieri în jurul prânzului, dipeceratul IPJ Covasna a fost sesizat printr-un apel la 112 despre faptul că pe DN12, la intersecţia cu DC28, s-a produs un accident cu victimă. Din primele cercetări efectuate rezultă că K. Vilma, de 67 de ani, domiciliată în comuna Ghidfalău, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe DN12, la intersecţia cu DC28 nu s-a asigurat corespunzător şi a intrat în coliziune laterală cu un autotren cu

Ieri în jurul prânzului, dipeceratul IPJ Covasna a fost sesizat printr-un apel la 112 despre faptul că pe DN12, la intersecţia cu DC28, s-a produs un accident cu victimă.

Din primele cercetări efectuate rezultă că K. Vilma, de 67 de ani, domiciliată în comuna Ghidfalău, în timp ce se deplasa cu o bicicletă pe DN12, la intersecţia cu DC28 nu s-a asigurat corespunzător şi a intrat în coliziune laterală cu un autotren cu remorcă, înmatriculat în judeţul Prahova, condus regulamentar de P. Sorin, de 28 de ani, din Prahova, posesor al permisului de conducere categoriile B+E, C+E din anul 2009.

Din accident a rezultat rănirea gravă a biciclistei, care a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov pentru investigaţii şi tratament.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.