ACTUALITATE 17 decembrie 2020

Biblioteca Județeană se redeschide parțial

de Covasna Media | 941 vizualizări

Începând cu data de 17 decembrie 2020, Biblioteca Județeană „Bod Péter” se redeschide parțial pentru public, în urma relaxării măsurilor antipandemie în municipiul Sf. Gheorghe.

Cititorii sunt așteptați la secția de Împrumut pentru adulți, unde deservirea se va derula cu respectarea prevederilor antipandemie anterioare. Deoarece accesul la rafturi pentru cititori este în continuare restricționat, se recomandă semnalarea prealabilă a solicitărilor prin telefon sau e-mail.

Concomitent cu redeschiderea bibliotecii, se lansează Perioada îngăduinței. Cititorii care au uitat să înapoieze cărţile împrumutate, al căror termen de restituire a expirat, pot aduce înapoi volumele respective fără a plăti taxa de întârziere. Cărţile restituite în acest fel pot fi depuse și în cutia amplasată în holul bibliotecii.

Prin programul „Traista cu cărți” se poate solicita în continuare livrarea la domiciliu a pachetelor de lecturi.

Programul cu publicul se modifică astfel: deschis marți între orele 9 și 19, miercuri, joi și vineri între orele 9 și 17, sâmbătă între orele 9 și 13, luni închis.

Detalii despre regulile de utilizare și despre programul „Traista cu cărți” se pot găsi pe site-ul (www.kmkt.ro) și pe pagina facebook a bibliotecii (www.facebook.com/bodpeterlibrary).

Catalog pe internet: online.kmkt.ro

Contact: Telefon: 0267 312 133

E-mail: kolcsonzo@kmkt.ro, copii@kmkt.ro

Filiala din strada Sporturilor își așteaptă cititorii conform programului obișnuit, fiind și aici în vigoare, în continuare, regulile de utilizare specifice antipandemie.

Așteptăm din nou cu drag cititorii!

(Sursa: Biblioteca Județeană „Bod Péter”)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.