ACTUALITATE 18 decembrie 2017

Beat și fără permis, la volan

de Observatorul de Covasna | 2455 vizualizări

Conducătorul auto este cercetat de polițiști

Un conducător auto a fost prins la volanul unui autoturism înmatriculat în Ungaria. Pentru că nu avea permis și avea o alcoolemie de 0,58 mg/ l alcool este cercetat de polițiști.

În data de 15.12.2017, la orele 21:30, cu ocazia executării serviciului de patrulare pe raza comunei Breţcu, a fost oprit pentru control pe DN 11, la km 73, în localitatea Breţcu, un autoturism înmatriculat în Ungaria, care se deplasa pe direcţia Breţcu-Tg. Secuiesc.

Cu ocazia legitimării conducătorului auto s-a constatat că acesta că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Deoarece conducătorul auto emana, prin vorbire, vapori de alcool, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Tg. Secuiesc, unde i-a fost recoltată o singură probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Compartimentul Relaţii Publice

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.