ACTUALITATE 31 martie 2016

Baschetbalistele de la Sepsi-SIC au fost premiate de Consiliul Judeţean

de Covasna Media | 628 vizualizări

După Cupa României, echipa de baschet feminin Sepsi-SIC a câştigat şi titlul de campioană naţională. Fetele de la Sepsi-SIC au câştigat toate cele trei meciuri consecutive ale finalei, învingând echipa de la Alba Iulia la o mare diferenţă de scor. Echipa Sepsi-SIC este susţinută de Consiliul Judeţean (CJ) Covasna, Consiliul Local al Municipiului Sf. Gheorghe şi Tega S. A.

Tamás Sándor, preşedintele CJ Covasna, le-a oferit drept cadou jucătorilor câte o carte informativă despre judeţ, împreună cu o medalie. „Suntem mândri pentru că am reuşit să găsim o cale să construim echipa atât în sens compoziţional cât şi în sens material. Această activitate o vom continua şi în perioada următoare, nu o să ne fie mai uşor nici de acum înainte, numai că o să avem alte greutăţi. Centrul baschetului feminin din România s-a mutat la Sf. Gheorghe, fapt ce putem face cunoscut cu mândrie întregii ţări.”

Consilierul judeţean Ambrus József, membru al consiliului de administraţie al ASC Sepsi-SIC, a afirmat următoarele: „Un vis devenit realitate, după multe eforturi şi capcane şi în cei 555 de ani de existenţă ai oraşului, putem spune pentru prima dată că am câştigat Campionatul Naţional de baschet feminin.”

Biroul de presă

Consiliul Judeţean Covasna

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.