ACTUALITATE 25 august 2010

Bărbat lovit în plin de o maşină la Câmpu-Frumos

de Covasna Media | 37 vizualizări
El a fost transportat la Braşov cu traumatism craniocerebral şi fractură la gambă Un bărbat de 55 de ani din Sfântu-Gheorghe a fost lovit ieri de o maşină, în apropierea localităţii Câmpu-Frumos, pe DN 13E ce leagă municipiul Sfântu Gheorghe de staţiunea Covasna. Bărbatul a traversat neregulamentar, printr-un loc nemarcat, fiind lovit de B. Attila din Sfântu-Gheorghe, care circula regulamentar, fiind posesor al unui permis de conducere eliberat de autorităţile ungare în anul 2007.

El a fost transportat la Braşov cu traumatism craniocerebral şi fractură la gambă

Un bărbat de 55 de ani din Sfântu-Gheorghe a fost lovit ieri de o maşină, în apropierea localităţii Câmpu-Frumos, pe DN 13E ce leagă municipiul Sfântu Gheorghe de staţiunea Covasna.

Bărbatul a traversat neregulamentar, printr-un loc nemarcat, fiind lovit de B. Attila din Sfântu-Gheorghe, care circula regulamentar, fiind posesor al unui permis de conducere eliberat de autorităţile ungare în anul 2007.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, bărbatul lovit de maşină a suferit răni grave, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Braşov, unde medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio cerebral închis şi fractură deschisă la gamba stângă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Serviciul Rutier Covasna, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.