ACTUALITATE 9 august 2018

Bănuiți de furt prinși rapid de polițiștii din Turia și Târgu Secuiesc

de Covasna Media | 1017 vizualizări

Un bărbat din Turia a solicitat intervenția polițiștilor miercuri, sesizând că două persoane necunoscute i-ar fi sustras bani din locuință.

Din primele verificări s-a stabilit că indivizii s-au oferit să cumpere fier vechi și au pătruns în locuința victimei unde, profitând de neatenția acesteia, au sustras 170 de lei, apoi au plecat în grabă la bordul unui autovehicul.

În urma cercetărilor și măsurilor întreprinse de polițiști făptașii au fost depistați în scurt timp pe raza localității Oituz, în timp ce se îndreptau către județul Bacău. Cei doi tineri de 17 și 21 de ani, ambii din județul Vrancea, au fost conduși la sediu pentru cercetări, iar prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Dacă sunt victime ale unor infracțiuni, polițiștii îi sfătuiesc pe cetățeni să sesizeze în cel mai scurt timp acest fapt. Astfel sunt șanse mari ca făptașii să fie prinși într-un timp foarte scurt. Dacă persoane necunoscute vă abordează sub diverse pretexte și observați că au un comportament suspect, rețineți cât mai multe date și semnalmente despre acestea și sunați imediat la 112.

COMPARTIMENTUL RELAȚII PUBLICE IPJ COVASNA

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.