ACTUALITATE 17 noiembrie 2016

Bănuiți de comiterea unor furturi identificați de polițiști. În toate cazurile s-a recuperat prejudiciul

de Covasna Media | 637 vizualizări

Miercuri, 16 noiembrie 2016, polițiștii din Catalina au identificat un bărbat care a sustras sfeclă de zahăr de pe un teren din extravilanul localității Mărcușa. Polițiștii au fost sesizați de către proprietarul terenului despre faptul că l-a surprins pe făptaș în flagrant delict, iar acesta a fugit cu tot cu sfecla.

Bărbatul de 51 de ani a fost depistat în apropierea locuinței sale, iar în căruța cu care se deplasa a fost descoperită cantitatea de 50 kg de sfeclă. Prejudiciul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii din Sfântu Gheorghe au reușit și ei să identifice autorul în cazul unui furt comis în cursul lunii octombrie. În urma cercetărilor s-a stabilit că un bărbat din Coșeni a sustras 20 de saci cu cartofi din incinta unei ferme de animale din Sfântu Gheorghe. Prejudiciul a fost recuperat, iar bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Tot miercuri, polițiștii din Belin aflați în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu au surprins în flagrant un bărbat de 27 de ani care avea asupra sa o trusă cu chei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul, care este angajat ca electrician la o societate, a sustras trusa din anexa unei locuințe unde acesta efectuase lucrări de branșare a energiei electrice.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat persoanei păgubite, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

***

Polițiștii fac cercetări și în cazul altor infracțiuni, pentru a-i identifica pe făptași. La Sfântu Gheorghe se fac cercetări pentru identificarea unei persoane care în noaptea de marți spre miercuri, a zgâriat vopseaua de pe caroseria unui autoturism parcat. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere.

Și tot la Sfântu Gheorghe, polițiștii fac cercetări pentru identificarea unei persoane care a sustras un televizor din incinta unei clădiri în care își desfășoară activitatea un centru de ajutor pentru tineri.

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliţie Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.