ACTUALITATE 13 aprilie 2018

Bănuit de comiterea unor infracțiuni, identificat de polițiștii din Sfântu Gheorghe

de Observatorul de Covasna | 891 vizualizări

La data de 4 aprilie a.c., polițiștii din Sfântu Gheorghe s-au sesizat cu privire la faptul că, o persoană necunoscută a pătruns într-o locuință din oraș, cu intenția de a sustrage bunuri, însă fără succes. Acesta a fost surprins de către proprietari, moment în care a invocat rapid o scuză pentru a scăpa, după care a plecat.

În urma activităților investigative desfășurate, a fost identificat un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea acestei fapte. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat.

Menționăm că persoana este bănuită și de săvârșirea unor alte fapte similare pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, astfel că polițiștii fac verificări pentru a stabili întreaga activitate infracțională celui în cauză.

Polițiștii le reamintesc cetățenilor, că adoptarea unei conduite preventive, atunci când vine vorba despre propriile bunuri, îi pot feri de hoți.

  • Țineți poarta și ușa de acces în locuință încuiate chiar dacă sunteți acasă și luați în calcul faptul că prezența unui câine în curte îi poate descuraja pe răufăcători.
  • De asemenea, extrem de utilă se poate dovedi și instalarea unui sistem de supravegere video.
  • În cazul în care plecaţi de acasă, încuiaţi toate uşile şi geamurile (chiar şi atunci când plecaţi pentru câteva minute)
  • Nu anunţaţi plecarea de acasă, prin postări pe site-urile de socializare! Pregătirile pentru deplasare trebuie să fie făcute cât mai discret.
  • Dacă sunteți victimă ori martor la săvârșirea unei fapte ilicite, polițiștii vă sfătuiesc să apelaţi de urgență numărul unic 112.

COMPARTIMENTUL RELAŢII PUBLICE

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.