ACTUALITATE 12 iulie 2010

Bani falşi în discotecă

de Covasna Media | 53 vizualizări
Poliţiştii din Dobârlău au depistat într-o discotecă un tânăr care a plasat două bancnote de 100 de lei false. În noaptea de 11 iulie, la ora 02.00, poliţiştii de la postul de poliţie Dobârlău s-au sesizat despre faptul că un tânăr plasează bani falşi la barul discotecii în satul Mărcuş. În urma legitimării persoanei s-a stabilit că acesta este A. Alin, de 27 ani, din Târgu Mureş.

Poliţiştii din Dobârlău au depistat într-o discotecă un tânăr care a plasat două bancnote de 100 de lei false.

În noaptea de 11 iulie, la ora 02.00, poliţiştii de la postul de poliţie Dobârlău s-au sesizat despre faptul că un tânăr plasează bani falşi la barul discotecii în satul Mărcuş.

În urma legitimării persoanei s-a stabilit că acesta este A. Alin, de 27 ani, din Târgu Mureş.

Tânărul cumpărase băuturi alcoolice şi ţigări achitând cu o bancnotă de 100 lei falsă. Pentru că barmanul a observat că ceva nu este în regulă cu bancnota, l-a rugat să plătească cu o altă bancnotă dacă se poate, la care A. Alin i-a dat cealaltă bancnotă falsă.

Poliţiştii au ridicat cele două bancnote în vederea expertizării, au înregistrat lucrarea penală, pe care au declinat-o spre competentă soluţionare colegilor de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Sursa foto: emaramures.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.