ACTUALITATE 11 decembrie 2009

Balon pe terenul de sport

de Covasna Media | 171 vizualizări
DJS a acoperit terenul sintetic cu un balon presostatic [singlepic=708,250,250,,left]Terenul de minifotbal şi tenis de câmp din incinta sediului Direcţiei Judeţene de Sport (DJS) a fost acoperit alaltăieri cu un balon presostatic impresionant şi singurul de acest fel din judeţ, care permite folosirea spaţiului respectiv şi pe durata iernii. Directorul DJS, Marian Stiopu, a afirmat că terenul sintetic a fost acoperit cu acest balon din considerentul că este

DJS a acoperit terenul sintetic cu un balon presostatic

Terenul de minifotbal şi tenis de câmp din incinta sediului Direcţiei Judeţene de Sport (DJS) a fost acoperit alaltăieri cu un balon presostatic impresionant şi singurul de acest fel din judeţ, care permite folosirea spaţiului respectiv şi pe durata iernii. Directorul DJS, Marian Stiopu, a afirmat că terenul sintetic a fost acoperit cu acest balon din considerentul că este mult mai simplu de montat şi demontat – durează o singură zi –, iar folosirea lui pe durata iernii le permite sportivilor să vină la teren în ciuda frigului de afară.

Balonul a costat 240.000 de lei, cu TVA cu tot, şi a fost plătit din fondurile Ministerului Tineretului şi Sportului.

Pe viitor, conducerea DJS are în plan construirea unei săli de sport pentru antrenamente. Până acum au fost parcurse două faze ale proiectului – de prefezabilitate şi fezabilitate, iar execuţia este programată pentru anul viitor şi trebuie să se încheie la finele lui 2011.

Investiţia totală se ridică la 1 milion de euro cu TVA, conform estimărilor din studiul de fezabilitate.

Ana Sidon

Teme articol: teren DJS balon
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.