ACTUALITATE 24 mai 2017

Autorii unor infracțiuni au fost identificați de polițiștii covăsneni

de Covasna Media | 1207 vizualizări

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna au identificat, în ultimele zile, autorii unor infracțiuni de furt, dar și într-un caz de lovire sau alte violențe.

Polițiștii din Chichiș au identificat o minoră de 15 ani din Ozun, bănuită că ar fi pătruns într-o căbănuță situată în zona de agrement a comunei Chichiș, de unde a sustras un telefon mobil. Prejudiciul estimat la circa 350 de lei a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Un bărbat din Hăghig a cerut ajutorul polițiștilor după ce a surprins o persoană necunoscută în locuința sa. La fața locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de poliție care a identificat o femeie de 33 de ani. În urma verificărilor a fost descoperit asupra sa un telefon mobil pe care aceasta îl sustrăsese din locuință.

În ambele cazuri polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La Sfântu Gheorghe, polițiștii au identificat un tânăr de 26 ani bănuit de comiterea unei agresiuni fizice. În fapt, în seara zilei de 29 aprilie a.c., acesta ar fi agresat un minor de 17 ani în urma unui conflict spontan iscat între cei doi. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.