ACTUALITATE 14 iunie 2017

Autorii unor furturi, identificați de polițiștii din Zagon și Ozun

de Covasna Media | 571 vizualizări

Polițiștii covăsneni desfășoară în permanență activități în vederea protejării bunurilor cetățenilor, inclusiv prin identificarea celor care comit infracțiuni contra patrimoniului și întreprinderea unor măsuri în vederea tragerii la răspundere a făptașilor.

La Zagon polițiștii au identificat doi bărbați de 21 și 31 de ani care au sustras două generatoare de impulsuri electrice, doi acumulatori auto și două jante auto în dauna unor cetățeni din comună. Prejudiciul este în curs de recuperare, în cauză cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Polițiștii din Ozun au identificat un bărbat de 42 de ani care a sustras un generator de impulsuri electrice de pe un teren situat în extravilanul comunei. Bărbatul este cercetat acum pentru furt.

Și tot la Ozun, în urma verificărilor efectuate în baza unei sesizări primite de la un localnic, a fost identificat un minor de 15 ani care a pătruns prin efracție într-o anexă gospodărească cu intenția de a sustrage bunuri. Din cercetările efectuate până a acest moment s-a stabilit că nu au fost sustrase bunuri sau valori, astfel că cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat.

Una dintre principalele atribuții ale Poliției Române este aceea de constatare și cercetare a faptelor penale. În virtutea acesteia polițiștii au obligația și îndatorirea legală de a verifica orice sesizare venită din partea cetățenilor și de a dispune măsurile care se impun, în funcție de fapta săvârșită.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.