ACTUALITATE 10 noiembrie 2015

Autoliv Sfântu Gheorghe propune noi beneficii și o nouă grilă de salarizare pentru angajații săi!

de Covasna Media | 582 vizualizări

Autoliv își propune să modifice salariile de încadrare în fabrica sa de la Sfântu Gheorghe. Angajații Autoliv din județul nostru vor beneficia de această mărire salarială începând cu ianuarie 2016.

Compania este una dintre puținele care oferă angajaților și tichete de masă după prima lună de activitate, un sandwich gratuit în fiecare zi și servicii medicale gratuite sau cu reducere fie în rețeaua Regina Maria, fie la Medlife, la alegerea angajatului. Angajații Autoliv beneficiază de asemenea de prime de Sărbători și prime de performanță, precum și transport gratuit pe numeroase trasee din județ.

117 noi poziții au fost deschise pentru angajare, printre posturile pentru care se fac angajări numărându-se cele de inginer calitate, tehnician mentenanță, stivuitorist, manipulant marfă, operator spumare, operator control final, operator despumare, operator carosare, operator turnătorie, operator pregătire piele, șef echipă turnătorie, șef de linie sau șef echipă turnătorie. Pentru toate aceste poziții se oferă calificare la locul de muncă.

Toți cei dornici să cunoască criteriile de angajare, dar și cum arată o zi de muncă la Autoliv, sunt invitați să participe la Zilele Porților Deschise – Open Days Autoliv, pe 12 și 13 noiembrie. Pentru participare este necesară o înscriere prealabilă la telefon 0736 888 626.

Autoliv România a pornit activitatea în locația din Sfântu Gheorghe în prima parte a anului 2012, în prezent compania având aici peste 1.500 de angajați. În cei 3 ani de activitate, în fabrica din municipiul reședință de județ au fost produse peste 3,5 milioane de volane.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
GAVRILA Mariana, 30 septembrie 2016
Mult prea tarziu aceasta decizie
SAS Joe, 12 noiembrie 2015
De cand a inceput calificarea la locul de munca sint acolo si nu stiu
ionel, 11 noiembrie 2015
Este evident faptul ca pe salariul minim gasesti de munca oriunde. La cate mii de operatori s-au perindat pe acolo, decizia de a mari salariile este cam tarzie. Si personalul tesa este in continua citeste integral
lili, 11 noiembrie 2015
Era cazul! Vorbesc despre bonusuri nesemnificative pentru ca le platesc salarii la nivelul salariului minim pe tara! Era si cazul sa le mareasca! Lucreaza pentru industria auto de lux si platesc citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.