ACTUALITATE 22 aprilie 2022

Autobuze spre Arena Sepsi pentru spectacolele de la Zilele Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1131 vizualizări

În deschiderea Săptămânii Culturale de la Zilele Sfântu Gheorghe din acest an, Budapest Gypsy Symphony Orchestra va concerta la Arena Sepsi sâmbătă, 23 aprilie, de la orele 16:00 și 20:00, iar luni, 25 aprilie, de la ora 20:00, va fi prezentat spectacolul Teatrului Csíki intitulat „Valahol Európában”.

Pentru a reduce traficul și a evita aglomeraţia, organizatorii pun la dispoziţie mijloace de transport alternative. Dacă aveți posibilitatea, vă rugăm să folosiți autobuzul numărul 5 al companiei de transport public Multi-Trans, care pleacă din stația de pe strada Berzei sâmbătă la orele 15:00 și 19:00 și se întoarce la orele 18:00 și 22:30, iar luni pleacă la Arena Sepsi la ora 19:00 și se întoarce la ora 22:10.

Accesul la spectacole se face cu o oră înainte de începere, iar după terminarea spectacolelor, pentru a decongestiona traficul, vă rugăm să părăsiți parcarea cât mai repede posibil și să urmaţi indicaţiile Poliției Locale.

Spectatorii care au bilete în mijlocul arenei vor putea intra prin intrarea principală și vor putea ieși prin ieșirea laterală de la parter. Vă rugăm să urmați instrucțiunile voluntarilor și ale personalului de securitate.

Sursa: www.szentgyorgynapok.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.