ACTUALITATE 26 martie 2021

Au început lucrările de amenajare a parcării din zona centrală a orașului Sfântu Gheorghe

de Daniela Luca | 3310 vizualizări

Spațiul va fi folosit de angajații primăriei, spun autoritățile locale

Lucrările la o nouă parcare amenajată în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, în zona Hotelului Bodoc, au început. Doar că, informează autoritățile locale, spațiul nu va putea fi folosit și de locuitori, ci doar de angajații primăriei. 

„Amenajăm parcarea pentru că în scurt timp ne vom apuca de curtea interioară a primăriei. Este vorba de investiția numită Inima Orașului. În proiect este vizată și parcarea din spatele primăriei, deci acolo la Bodoc amenajăm o parcare pentru a o înlocui pe asta de lângă primărie. Această parcare va fi deocamdată o parcare închisă. Încă nu va fi pentru public, pentru că sunt niște probleme de siguranță. Hotelul Bodoc în spate nu este închis. Se poate urca pe scări, deci nu e bine să fie publică parcarea încă. Dacă intri în parcare, atunci ai acces la hotelul Bodoc și nu e bine. O să fie temporar, iar spațiul va asigura locuri de parcare pentru cei din primărie”, ne-a spus viceprimarul Tóth-Birtan Csaba. 

Tot acesta a precizat că locul va fi amenajat cu pietriș și va fi dat în folosință săptămâna viitoare. 

„Mai durează un an, doi, până ajungem la construirea Centrului Cultural, dar până atunci va fi o parcare numai cu pietriș. Cred că vor dura câteva zile lucrările, iar săptămâna viitoare în mod sigur o să fie terminate”, a mai spus viceprimarul. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.