ACTUALITATE 10 noiembrie 2014

Arestaţi preventiv pentru trafic de droguri de risc

de Covasna Media | 88 vizualizări

Vinerea trecută, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale l-au identificat pe M. M. din Sfântu Gheorghe, pe numele căruia Curtea de Apel Braşov a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru săvârşirea infracţiunii de procurare de droguri de risc.

În fapt, la data de 2 noiembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B. T. Covasna, sprijiniţi de luptătorii din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale, au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Sfântu Gheorghe, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma percheziţiilor au fost depistate 50 grame de cannabis-inflorescenţe, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, au mai fost ridicare şi înscrisuri, bani, telefoane mobile, dar şi alte bunuri.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 22 şi 30 de ani au fost reţinuţi la acea dată, iar instanţa a stabilit ca doi dintre ei să fie cercetaţi în stare de arest preventiv, iar faţă de celălalt a stabilit măsura controlului judiciar.

Ulterior, în urma admiterii de către instanţă a contestaţiei formulate de procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Covasna împotriva măsurii preventive a controlului judiciar, şi cel de-al treilea suspect a fost arestat preventiv.

Cercetările sunt continuate în cauză, pentru a se stabili întreaga activitate infracţională a suspecţilor.

Compartimentul Relaţii Publice al IPJ Covasna

Agent de poliţie Nicoleta Marin

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.