ACTUALITATE 26 aprilie 2010

Aproape 900 de persoane la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

de Covasna Media | 845 vizualizări
Oferta a cuprins aproape 400 de posturi 26apr2010-bursaBursa Generală a Locurilor de Muncă organizată vineri la Casa de Cultură a Sindicatelor a presupus în acest an contactarea a mai bine de 470 de agenți economici, dintre care 36 de angajatori au oferit în total un număr de 395 de locuri de muncă. Potrivit reprezentantei AJOFM, Marlena Prejmeran, această ofertă se situează mult peste oferta din anul precedent – astfel anul trecut au fost 225 de oferte de locuri de muncă la Bursa generală și 125 de locuri de muncă

Oferta a cuprins aproape 400 de posturi

26apr2010-bursaBursa Generală a Locurilor de Muncă organizată vineri la Casa de Cultură a Sindicatelor a presupus în acest an contactarea a mai bine de 470 de agenți economici, dintre care 36 de angajatori au oferit în total un număr de 395 de locuri de muncă.

Potrivit reprezentantei AJOFM, Marlena Prejmeran, această ofertă se situează mult peste oferta din anul precedent – astfel anul trecut au fost 225 de oferte de locuri de muncă la Bursa generală și 125 de locuri de muncă la Bursa pentru absolvenți.

Conform aceleiași surse, cererea de forță de muncă, datorită condițiilor economice şi crizei actuale, care influențează şi mediul de afaceri din județul Covasna, a fost în aceste condiții semnificativă.

Cei 35 de agenți economici care şi-au anunțat participarea la bursă au oferit locuri de muncă în domeniul industriei textile sau în finisare articole textile, în construcții, în activități de comerț, în industria alimentară sau în producția de mobilier precum și în servicii.

Printre locurile de muncă oferite se numără 10 locuri de muncă pentru persoanele care au absolvit o formă de învățământ superior, 39 de locuri de muncă pentru persoane cu studii de nivel mediu, pentru persoane care dețin o calificare un număr total de 202 locuri de muncă, iar pentru cei care nu dețin o calificare au fost disponibile în total 144 de locuri. Participarea la Bursă a fost importantă și din partea persoanelor aflate în cautarea unui loc de muncă.

La finalul zilei, s-a constatat că unii dintre participanți vor fi angajați - 2 persoane ca zidar rosar tencuitor, 1 persoană muncitor necalificat în constructii și 3 persoane muncitori necalificați în industria confecțiilor din textile.

Sursa foto: agenda.ro

Teme articol: someri locuri de munca bursa
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
ionela, 3 mai 2010
Mersi dar nu am nici o speranta,de plecat din tara nu pot,am un bebe de un an si jumate,nu ma lasa inima sa il las,deci...nu mai am cuvinte.
Janos Iuhas, 27 aprilie 2010
Off, eterna problemă a angajatorilor, cer experienţă dar dacă nu te angajează nimeni de unde să faci experienţă? Succes în găsit job, Ionela!
ionela, 26 aprilie 2010
Unde au stat atatea locuri de munca pana acum,de ce nu au fost scoase pana acum?eu mi-am depus mai multe C.v.-uri,acum astept raspunsuri.Se cerea experietnta la toate firmele ,acum degeaba ai studii citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.