ACTUALITATE 14 iunie 2015

Aproape 150 de amenzi aplicate bicicliştilor şi căruţaşilor

de Covasna Media | 81 vizualizări

Din analiza datelor statistice înregistrate la nivelul judeţului Covasna rezultă că numărul accidentelor grave produse pe raza de competenţă este în scădere faţă de anul trecut – concret, de la începutul lui 2015, pe drumurile covăsnene au avut loc 25 de accidente grave, cu 9 mai puţine decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Frecventele acţiuni desfăşurate de poliţişti pe linie de circulaţie se pare că dau roade, aşa că pentru a menţine trendul descendent al evenimentelor cu urmări grave, oamenii legii continuă aceste acţiuni.

Miercuri şi joi, atenţia poliţiştilor de la rutieră s-a îndreptat spre biciclişti şi căruţaşi, astfel că peste 100 de poliţişti au acţionat pe raza întregului judeţ pentru descurajarea abaterilor săvârşite de această categorie de participanţi la trafic. În total au fost aplicate 274 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 45.700 de lei, dintre care 93 pentru abateri ale bicicliştilor, 50 pentru abateri săvârşite de conducătorii de atelaje, iar restul pentru alte abateri în trafic.

Acţiunile poliţiştilor rutieri continuă şi în perioada următoare.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.