ACTUALITATE 12 mai 2021

Aproape 100 de cereri depuse pentru înfrumuseţarea zonelor verzi din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 960 vizualizări

A fost depus un număr record de cereri pentru Programul de înfrumuseţare a zonelor verzi din Sfântu Gheorghe. Până la 30 aprilie asociațiile de proprietari din Sfântu Gheorghe au putut solicita fonduri pentru înfrumuseţarea zonelor verzi din jurul blocurilor de locuit. În total au fost aprobate 94 de cereri de către Direcţia de Gospodărire a Domeniului Public.

În cadrul programului, asociațiile de proprietari au putut solicita diverse materiale în valoare totală de maxim 1.500 de lei. Contribuţia proprie a solicitanţilor este de 20% din valoarea totală a materialelor solicitate, iar restul de 80% este cofinanţat din bugetul local al municipiului Sfântu Gheorghe.

Anul acesta, de cea mai mare popularitate s-au bucurat florile, băncile și gardul viu. Au fost solicitate și seminţe pentru gazon, pământ fertil, dar și arbuști. Materialele solicitate pot fi ridicate de la sediul Direcţiei de Gospodărire a Domeniului Public. Transportul materialelor, plantarea și îngrijirea plantelor, dar și montarea gardurilor sunt responsabilitatea solicitantului.

Primăria atrage atenția locuitorilor că cererile pentru Programul de înfrumuseţare a zonelor verzi pot fi depuse în fiecare an încă din luna ianuarie, astfel încât răsadurile să poată fi plantate la timp. Solicitanții sunt rugați ca la depunerea cererilor să se asigure că numele, adresa și numărul de telefon al acestora sunt trecute corect pe cerere.

(Sursa: comunicat Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.