ACTUALITATE 28 iunie 2012

Aproape 10.000 de lei strânşi pentru Emil

de Agerpres | 127 vizualizări

Concertul extraordinar pentru susţinerea lui Emil Pantelimon, bolnav de cancer, a adunat în sala Teatrului aproape 400 de persoane.

Aproape 400 de oameni au participat miercuri seară la un spectacol caritabil organizat în sala mare a Teatrului din Sfântu Gheorghe pentru susţinerea tratamentului lui Emil Pantelimon, un tânăr de 23 de ani diagnosticat recent cu cancer.

Concertul a fost intitulat “La mulţi ani, Emil!”, iar pe scenă au urcat o serie de artişti cunoscuţi din Sfântu Gheorghe şi din ţară, printre care tenorul Szilagy Zsolt, Snaps Vocal Band şi Monica Opra.

“A fost o seară a prieteniei şi solidarităţii”, a declarat fosta directoare a Colegiului Naţional “Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe, Brânduşe Roman, şcoala la care Emil a absolvit liceul.

“Faptul că au venit atât de mulţi oameni dovedeşte cât de mulţi prieteni are Emil. Şi mai arată că ne pasă. Mesajul nostru este niciodată singur, împreună mereu”, a spus un tânăr prezent la eveniment.

Mădălin Guruianu, unul dintre prietenii lui Emil, care s-a implicat în organizarea acestui concert a declarat că prin generozitatea celor aproape 400 de oameni s-au adunat aproximativ 10.000 de lei, care vor fi folosiţi pentru susţinerea tratamentului medical. Donaţii pot fi făcute în continuare în contul RO 09 BTRL 015 012 01N 712 57 XX deschis pe numele lui Emil Pantelimon la Banca Transilvania din Sfântu Gheorghe.

Emil Pantelimon, care s-a făcut remarcat încă din liceu prin activitatea sa civică, a împlinit săptămâna trecută 23 de ani. Acesta a absolvit Ştiinţe politice şi s-a implicat în ultimii ani în numeroase activităţi culturale, dar şi în politică, fiind liderul organizaţiei de tineret a PNL Covasna. A lucrat în echipa de organizare a Festivalului Internaţional “George Enescu”, iar de numele său se leagă, printre altele, festivalurile “Adolescent” şi “Seri albastre” de la Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.