ACTUALITATE 27 noiembrie 2013

Anunț important pentru fermieri

de Covasna Media | 130 vizualizări

Asociația Crescătorilor de Bovine din județul Covasna reamintește fermierilor ce dețin un număr de peste 20 capete vaci de lapte că au obligația de a înscrie aceste animale în Controlul Oficial al Producțiilor Zootehnice și în Registrul Genealogic al rasei.

Pentru a putea beneficia de subvenția de la APIA este necesar ca fermierii în cauză să prezinte la APIA dovada de înscriere în Registrul Genealogic al rasei, în caz contrar ei pierzând întreaga suma pentru animalele eligibile.

Procedura de obținere constă în prezentarea la Sediul Asociației din Sfântu Gheorghe, strada Arcușului 2 (la Oficiul de Ameliorare și Reproducție) la biroul Dr. Codleanu Ștefan și Ing. Vrânceanu Tudorița cu următoarele documente: copia buletinului de identitate, copie după pașapoartele vacilor, tabel cu vacile propuse pentru control (conform modelului primit), adeverință de sănătate a animalelor de la Direcția Veterinară.

Deoarece înscrierea și transmiterea datelor către Registrele Genealogice ale rasei durează, cei interesați sunt rugați să se prezinte cel târziu până la 8 decembrie 2013, zilnic între orele 8-12.

Informații se pot obține de la Dr. Codleanu Stefan - 0726073272, Ing. Vrânceanu Tudorița – 0755052893.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.