ACTUALITATE 24 iulie 2022

Anunţ de interes public (întrerupere apă potabilă)

de Observatorul de Covasna | 1121 vizualizări

Operatorul Regional Gospodărie Comunală SA informează consumatorii că din cauza punerii în funcțiune a noii conducte de aducțiune, în perioada 25-26 iulie 2022, între orele 08.00-19.00, se va sista furnizarea apei potabile pe următoarele străzi și locații: strada Ciucului, strada Arcușului, comuna Arcuș, Arena Sepsi, Hunyadi csárda, Castelul Kovács, respectiv pe porțiunea dintre strada Izvorului și Arena Sepsi (străzile Nicolae Moldovan, Gaál Sándor, Imre István, Forrás și Albert Álmos).

După reluarea furnizării, apa poate prezenta impurități. Solicităm consumatorilor să acorde o atenție sporită utilizării aparatelor de uz casnic și a dispozitivelor tehnice care utilizează apă în perioada indicată!

Menționăm că, în anumite zone pot apărea decalaje în privința reluării serviciului de alimentare cu apă, în funcție de realizarea parametrilor de calitate / presiune a apei. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcțiune a serviciului se observă deficiențe în parametrii de furnizare ai apei, vă rugăm să transmiteți sesizarea la numerele de telefon: 0744326104 sau 0267315393.

Mulțumim pentru înțelegere.

Gospodărie Comunală S.A.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.